Riese & Müller Swing Silent

Riese & Müller Swing Silent

Promotie normaal 4069€ nu 3450€

Bij Trim Velo hebben we een geweldige aanbieding voor de Riese & Müller Swing Silent elektrische fiets. Normaal gesproken kost deze fiets €4069, maar nu bieden we deze aan voor de geweldige promotieprijs van €3450, zolang de voorraad strekt.

 

De Riese & Müller Swing Silent is een uitzonderlijke elektrische fiets die comfort, stijl en functionaliteit combineert. Het biedt een soepele en stille rit dankzij de hoogwaardige Bosch motor performance Line met 75Nm met een powerpack van 500Wh wat zorgt voor een ontspannen fietservaring, of u nu door de stad rijdt of op het platteland.

Een van de grootste voordelen van de Riese & Müller Swing Silent is de lage instap, waardoor het op- en afstappen moeiteloos is, ongeacht uw leeftijd of fysieke conditie. Bovendien is het uitgerust met een Nexus 8 versnellingsnaaf met riemaandrijving, wat betekent dat u kunt schakelen naar elke gewenste versnelling, zelfs wanneer u stilstaat. Dit maakt het ideaal voor stadsritten waar stop-and-go rijden vaak nodig is.

Riese & Müller Swing Silent
Riese & Müller Swing Silent

De fiets is ook voorzien van een geveerde zadelpen en voorvork voor extra comfort tijdens het rijden, en zijn krachtige hydraulische Magura schijfremmen zorgen voor veilig en betrouwbaar remmen. De fiets is ook voorzien van het Bosch Intuvia display. Wij leveren de fiets met een ABUS ARPII goedgekeurd ringslot en een zadeltas met insteekketting.

Mis deze geweldige kans niet om de Riese & Müller Swing Silent te bezitten voor een ongelooflijke prijs. Kom naar Trim Velo en ontdek zelf alle voordelen die deze fiets te bieden heeft!

Extra kortingen

Normaal 4069€, nu voor 3450€, zolang de voorraad strekt!

Share This: