Over ons

Den Trim

Ik ben Geert, eigenaar van Trim Vélo. Al 25 jaar heb ik ervaring in de elektro, van autoradio’s over gsm-toestellen en een specialisatie in zonnepanelen. Je kunt zeggen dat ik altijd een grote interesse heb gehad in hoogkwalitatieve elektronica. Vanuit die achtergrond begon ook mijn interesse in elektrische fietsen.

Mijn passie

Daarnaast heb ik altijd een grote passie voor het fietsen gehad. Ik hou van met vrienden of vrouw te genieten van de fietsknooppunten, van de landelijke uitzichten op de fiets en het welverdiende pintje in een fietscafé. Ik hou van tegen de wind in te fietsen, natuurlijk wel met elektrische ondersteuning.

Hoe het begon

In 2013 ben ik met Trim Vélo begonnen met een gans fietssegment, om in 2018 geleidelijk de overstap te maken naar mijn grote liefde: de elektrische fietsen. In 2020 is die overstap – én de specialisatie in elektrische fietsen - definitief.

Leasing

Inmiddels ben ik zo thuis in de wereld van elektrische fietsen dat ik u met vertrouwen zal bijstaan in de keuze van de juiste elektrische fiets voor u, maar ook hulp kan bieden bij de papierwinkel van verzekeringen, leasing of inschrijving.

Team

In Trim Vélo word ik bijgestaan door enthousiaste, dynamische en gekwalificeerde fietsherstellers om u bij te staan in alle mogelijke onderhoud of herstellingen. Zie ik u snel bij den Trim?