Riese & Muller Culture

Culture Mixte Silent
Culture Touring

Ontdek de nieuwe Riese & Muller Culture bij Trim Velo!

De Culture is niet zomaar een fiets, het is een statement van stijl, comfort en duurzaamheid. Dit model biedt een bijzonder hoge rijstabiliteit dankzij de lage zwaartepunt, de geoptimaliseerde geometrie en de superieure volledige vering.

Het moderne ontwerp wordt versterkt door de hoogwaardige, geïntegreerde componenten die zorgen voor een strak en elegant uiterlijk. De Culture is uitgerust met innovatieve features zoals een geïntegreerde bagagedrager, een krachtige Bosch Performance motor Performance SX. Een gewicht van 2kg en een vermindering van de trapweerstand met 50% geeft u een natuurlijk rijgevoel. De Culture is voorzien van een onderhoudsarme riemaandrijving.

Of u nu door de stad rijdt of een avontuurlijke rit maakt, de Culture zorgt voor een comfortabele en soepele rijervaring. Dankzij de betrouwbare en duurzame constructie is de Culture een fiets die u jarenlang betrouwbaar van dienst zal zijn.

Bezoek ons nu bij Trim Velo en ervaar zelf de uitzonderlijke kwaliteit en het comfort van de nieuwe Riese & Muller Culture!

Culture Silent voor hem en voor haar

Culture Silent voor hem en voor haar

Culture Mixte Silent

Culture Touring met Bosch PowerMore 250Wh in optie

Share This: